Uitgebreid zoeken

Personen:
Slaapkamers:
Internet:
Zwembad:
 

ibiza Alles over Ibiza.

Ibiza is een eiland dat je niet snel zult vergeten en waar je zeker naar terug wilt als je er eenmaal bent geweest.
De combinatie vakantie Ibiza roept bij veel mensen dan ook fijne herinneringen op. De vakantiemogelijkheden op Ibiza zijn vrij divers.
Houd je van zon, zee en strand dan is Ibiza de vakantiebestemming bij uitstek. Maar natuurlijk staat Ibiza ook vooral bekend om de feesten die er gegeven worden.
Er zijn meerdere uitgaansgelegenheden zoals discotheken, restaurants en cafés waar je je naar hartenlust uit kunt leven.
Ook op het strand zijn er voldoende leuke strandpaviljoens waar je je prima kunt vermaken en waar je jezelf weer op kunt laden voor een nieuwe nacht vol feestvreugde.
Op Ibiza treden verschillende bekend internationale DJ’s op die de feestvreugde nog een stuk verhogen. Er zijn zelfs hotels die een eigen club hebben die tot in de late uurtjes open zijn.

Wat veel mensen echter niet weten is dat Ibiza ook een uitstekende bestemming is om helemaal tot rust te komen.
Het eiland kent volop natuurschoon waar je je terug kunt trekken in de heuvels of langs uitgerekte stranden.
Het voordeel is dat je het eiland gemakkelijk te voet kunt herkennen. Natuurlijk kun je ook een scooter of een auto huren.

Ibiza is tevens geschikt voor een sportieve en actieve vakantie . Je kunt er prima golfen of er op uit trekken met een kano.
Op die manier kun je plekken van het eiland ontdekken die anders verborgen voor je zouden blijven.
Zo zijn er bijvoorbeeld veel onbewoonde eilandjes in de buurt van Ibiza die je kunt bezoeken.

Misschien ben je al lekker gemaakt door alle films die je over Ibiza hebt gezien of de mooie verhalen die je hebt gehoord.
Maar hoe is het nu om Ibiza zelf te ervaren? Jij alleen kunt deze uitdaging aangaan door je in een vakantie Ibiza te storten.
Ontdek de mooie stranden van het eiland en de vele uitgaansgelegenheden, maar verdiep je ook eens in de cultuur en de geschiedenis van het eiland.
En blijf niet alleen aan de kust plakken, maar trek ook eens wat verder het binnenland in om de mooie natuur van Ibiza te ontdekken.